Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijem za prvake, ekipu NK Zagorec: 'Ostvarili ste fantastičan rezultat na ponos cijele momčadi i grada Krapine'

Čekaju nas kvalifikacije u kojima želimo biti uspješni i napraviti korak više da uđemo u tu dugoočekivanu, željenu 2. ligu. Vjerujem da ćemo uspjeti, rekao je najbolji strijelac Matija Smrekar


Gradonačelnik Zoran Gregurović ugostio je danas u Gradskoj vijećnici nogometaše NK Zagorec Krapina povodom postignut sportskog uspjeha – osvajanja 1. mjesta u 3. HNL Središte. Nakon ovog povijesnog uspjeha, Zagorec se još bori za plasman u 2. HNL, a utakmica protiv NK Mladost odigrat će se sutra u Bjelovaru.

Gradonačelnik Gregurović izrazio je zadovoljsto što može čestitati cijeloj ekipi na čelu s trenerom Damirom Milinovićem.

– Ovo je uistinu fantastičan rezultat koji su ostvarili na ponos cijele momčadi i cijelog grada. Grad se uključio koliko je mogao, prvenstveno smo željeli da se iz devastiranog sportskog centra uredi nova infrastruktura. Puno je uloženo, još je puno toga pred nama što bismo željeli napraviti na samom centru i mislim da on poprima uistinu lijepo lice. Ovakav uspjeh koji su dečki postigli je još dodatni motiv za nas da se još više uključimo – rekao je gradonačelnik, a za sutrašnji okršaj u Bjelovaru rekao je da očekuje da dečki daju sve od sebe.

Matija Smrekar, najbolji strijelac prvenstva, rekao je da je prvo mjesto osvojeno nakon mukotrpne sezone i puno odricanja. - Bio nam je cilj treća jedinstvena liga, to smo osigurali već prije, sada smo prvaci. Čekaju nas kvalifikacije u kojima želimo biti uspješni i napraviti korak više da uđemo u tu dugoočekivanu, željenu 2. ligu. Vjerujem da ćemo uspjeti, imamo dobru ekipu, dobro se radi, dobro treniramo, do sada smo dobro obavljali posao i vjerujem da možemo napraviti iskorak koji će za nas biti povijesni, za klub, grad i sve oko nas veliki uspjeh. Hvala svim igračima, suigračima, treneru, upravi – rekao je Smrekar.

-Drago mi je da smo osvojili prvo mjesto i napravili nemoguću misiju, zahvaljujući ovim dečkima. Nisu nam davali puno šanse na početku priprema, međutim uz mukotrpan rad i puno odricanja, puno prolivenog znoja, došli smo do toga da izgledamo kao jedna ozbiljna ekipa koja je cijelu godinu igrala i gajila lijep nogomet. Postigli smo 83 gola što nije jednostavno. Ne bih rekao ništa posebno nego veliko hvala igračima, nekad sam bio naporan i prestrog, ali u nogometu uspijeva samo onaj koji sluša i radi i zato je moj moto red, rad i diciplina i onda mora doći i rezultat na naplatu – rekao je trener Damir Milinović.


Vezano uz sutrašnju utakmicu dodao je da vjeruje u ekipu. - Svi živimo za to, možda se više neće imati priliku boriti za tako nešto i to treba im ostati za pamćenje, i u njihovim životopisima kada budu negdje odlazili. Pozvao bih sve navijače Zagorca i koji vole Zagorec, da nas dođu podržati u što većem broju da ostvarimo vrhunski rezultat i povijesni uspjeh za NK Zagorec i Grad Krapinu i da se imamo čime dičiti – zaključio je trener, dodajući da je cilj ostvaren, provenstvo osvojeno, pa niti poraz, ako do njega dođe, ne bi bio razočaranje, a sama prilika je nagrada za sve u ekipi i sve ljude koji vole NK Zagorec.

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook