Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite se za natječaj za dodjelu pjesničke nagrade ‘Antun Mihanović’

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada objavit će se na svečanosti obilježavanja smrti Antuna Mihanovića u studenom 2020. Natječaj je otvoren do 16. listopada.


Gradska knjižnica i čitaonica Antun Mihanović Klanjec raspisuje natječaj za dodjelu pjesničke nagrade „Antun Mihanović“ (domoljubna poezija). Natječaj se provodi u četiri kategorije: učenici osnovnih i učenici srednjih škola Krapinsko - zagorske županije; učenici s posebnim potrebama osnovnih i srednjih škola Krapinsko-zagorske županije. Svaki natjecatelj sudjeluje s najviše tri rada na standardnom ili kajkavskom jeziku, a svaki rad može sadržavati najviše do 35 stihova. Radovi se šalju pod zaporkom, u digitalnom obliku (CD, DVD), a s radovima treba poslati zatvorenu omotnicu u kojoj se nalazi ime i prezime autora, adresa, broj telefona i zaporka pod kojom su radovi označeni.

Izborno povjerenstvo na temelju pristiglih radova donosi odluku o 1., 2., i 3. nagradi u kategoriji učenika osnovnih škola i 1., 2. i 3. nagradi u kategoriji učenika srednjih škola; 1., 2. i 3. nagrada u kategoriji učenika s posebnim potrebama osnovnih škola i 1., 2., i 3. nagrada u kategoriji učenika s posebnim potrebama srednjih škola. Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada objavit će se na svečanosti obilježavanja smrti Antuna Mihanovića u studenom 2020. Natječaj je otvoren od dana objave do 16. listopada 2020. godine. Radove treba dostaviti na adresu: Gradska knjižnica i čitaonica Antun Mihanović Klanjec, 49290 Klanjec, Trg A. Mihanovića 2. Radovi prostigli na natječaj se ne vrećaju.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook