Prethodni članak
Sljedeći članak

Pri kraju su radovi na velikom kapitalnom projektu u Oroslavju


U tijeku su završni radovi na izgradnji nogostupa u Krušljevom Selu u Oroslavju. Rado izvođenja radova na izgradnji nogostupa s oborinskom kanalizacijom uz županijsku cestu Veliko Trgovišće – Stubičke Toplice na dionici u naselju Krušljevo Selo, sama je dionica ceste gdje se izvode radovi zatvorena za promet do 29. ožujka.

Do tad bi trebali završiti svi radovi, koje izvodi 'Tarac' građevinarstvo, prijevoz i trgovina Bedekovčina. Dobit će se time nogostup s oborinskom odvodnjom u dužini 1100 metara. – Najveći je to komunalni kapitalni projekt u Oroslavju unazad puno godina. Projekt je izuzeto važan za grad i stanovništvo, a fali još jedan mali dio nogostupa da nogostupom bude spojen cijeli grad, no radimo i na tome – rekao je gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić.

Projekt je vrijedan 362 tisuće eura, a osim iz gradskom proračuna, financira se sredstvima Županijske uprave za ceste Krapinsko – zagorske županije u iznosu od 60 tisuća eura. Za vrijeme zatvaranja predmetne ceste promet će se preusmjeriti relacijom  Stubičke Toplice – Gornje Oroslavje – Oroslavje – Krušljevo Selo i obratno (lokalnom cestom LC22070, državnom cestom DC307 i županijskom cestom ŽC2216).

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook