Prethodni članak
Sljedeći članak

Pregrada: Završen Zefrin ljetni kamp

Ovu subotu je kod planinarskog doma na Kungori iznad Pregrade udruga mladih Zefra ( www.zefra.hr ) organizirala drugi po


Ovu subotu je kod planinarskog doma na Kungori iznad Pregrade udruga mladih Zefra ( www.zefra.hr ) organizirala drugi po redu Zefrin ljetni kamp pod nazivom Summer camp 2007 . U sklopu kampa i ove godine održano je natjecanju u kuhanju gulaša.


Natjecalo se pet ekipa, a svaka ekipa se sastojala od glavnog kuhara/ice i pomoćnika. Gulaš se kuhao do 19 sati kad se stručni žiri u sastavu Branko Apostolovski, Slavko Dimač i Anđelko Pasarić zatvorio u planinarski dom i odlučivao tko je napravio najbolji gulaš. Za to vrijeme je i publika je birala tko je od kuhara imao najbolji nastup.

Nakon prebrojenih glasova žirija i publike proglašeni su pobjednici. Tako je po mišljenju stručnog žirija titulu Gole kuharice u kuhanju gulaša osvojila Sandra Miladin kojoj su pomagale Emina Apostolovski i Silvija Krsnik. Publika je svoj glas dala za kuhara Ivana Grileca s pomoćnikom Darijom Dravincom.

Nakon proglašenja pobjednika nastupila je rock grupa Nautilus koja je zabavila publiku starim rock hitovima, a nakon svirke organiziran je poznati Zefrin karaoke tulum koji je trajao dugo u noć...

Fotografije možete pogledati na adresi: www.pregrada.info/fotografije/album/zefrin-ljetni-kamp-na-kunagori

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook