Prethodni članak
Sljedeći članak

Predstavljeni kandidati za lokalne izbore Domovinskog pokreta u Krapinsko-zagorskoj županiji

Domovinski pokret predstavio je u Krapini Davora Dretara kao svog kandidata za župana Krapinsko-zagorskog župana i njegovog zamjenika Mladena Ptičara


Domovinski pokret predstavio je u Krapini Davora Dretara kao svog kandidata za župana Krapinsko-zagorskog župana i njegovog zamjenika Mladena Ptičara, predsjednika Podružnice DP KZŽ-e ali i kandidate i kandidatkinje za gradonačelnice/ke i načelnice/ke. Objavljivanju kandidature nazočili su potpredsjednik Sabora te predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina.

Davor Dretar je u svome govoru istaknuo kako svima nudi iskrenu, poštenu i jasnu politiku. - Naša županija ima pravo i mogućnost biti jedna od vodećih županija na gospodarstvenom, turističkom i društvenom planu jer za to imamo ljudske potencijale koje će svojom sposobnošću omogućiti da stvaramo bolju sliku Hrvatske i bolju sliku našeg društva, naših županija, općina i gradova – rekao je Dretar.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro istaknuo je kako je vrijeme da „zdignemo svoje glave“. Danas smo ovdje da objedinimo sve oko nas, da budemo magneti koji će zajedno sa mnom napraviti neke promjene. Najveći je blagoslov danas ovdje u Krapini činjenica da smo predstavili nove i kvalitetne ljude koji su ta snaga koja će unijeti te promjene bez zadrške ali čista i jaka srca – rekao je Škoro.

Predstavljeni su kandidati i kandidatkinje: za grad Krapinu Dražen Strabić, za grad Pregradu Vesna Liber, za Oroslavje Marija Kranjc, za Zlatar Dubravko Popijač, a za Donju Stubicu Brankica Bubanko.

Kandidati za čelne ljude općina su Tatjana Hikec za Gornju Stubicu, Reno Janeš za Stubičke Toplice, Franjo Horvat za Petrovsko te Mirko Šivalec za Sveti Križ Začretje. - Svi oni zajedno čine snagu i jakost Domovinskog pokreta na području Krapinsko-zagorske županije. Uslijedit će pojedinačno predstavljanje s konkretnim programima vezanih uz njihov kraj kao i onih koji još nisu objavili svoju kandidaturu u gradovima i općinama u kojima se nalaze naši Ogranci – kažu u DP – u.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook