Prethodni članak
Sljedeći članak

Predsjednik o uhićenju Gabrijele Žalac: "Pala Gabika, Plenkovićev kadar!"

"Gdje je lopovluka tu se i od maloga zna otkvačiti", rekao je predsjednik


Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović prisustvovao je dana otvaranju 6. natjecanja tjelesne spremnosti "Viribus Unitis" u vojarni "1. Hrvatski gardijski zbor" na Tuškancu, nakon čega je dao izjavu za medije. Komentirajući slučaj uhićenja bivše ministrice Gabrijele Žalac, Milanović je rekao: "Pala Gabika, Plenkovićev kadar."

-To je samo uhićenje, ali očito je to bilo praćeno detaljno i nadam se u interesu povjerenja u sustav da će biti brzo završeno u smislu optužnice ili ne, za razliku od slučajeva 'Slovenska' gdje još čekamo optužnicu - rekao je predsjednik Milanović. 

-To je taj zeleni kadar. Zelen po iskustvu, a po moralu tamnijih boja. Nismo mislili valjda da će toliki novci, nažalost premali, dolaziti u Hrvatsku, ali gdje je lopovluka tu se i od maloga zna otkvačiti. Nabave softwarea su nužnost, a zarade su odlične, ali da moraju biti super odlične to ne. Nitko nije propao ako je dobro radio software - rekao je Milanović te dodao: "Kada nabavljate nešto od velike firme onda se zna koliko to košta otprilike. To je politički kadar Andreja Plenkovića i nije prvi put", rekao je i istaknuo kako nije znao da je Žalac članica Predsjedništva HDZ-a. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook