Prethodni članak
Sljedeći članak

[PRAVI SPORTAŠI] Odličan nastup učenika OŠ Vladimir Bosnar iz S. Toplica

U Zagrebu održano „Otvoreno prvenstvo školskih sportskih društva u taekwondou“


Zajedničkim snagama Hrvatskog školsko-sportskog saveza i Taekwondo saveza Hrvatske u zagrebačkoj dvorani „Sutinska vrela“ održano je “Otvoreno državno prvenstvo školskih sportskih društava osnovnih škola Republike Hrvatske u taekwondou”, za osnovnoškolce od 5.-8. razreda. Konkurencija je bila vrlo jaka, nastupilo je 250 učenika i učenica iz 33 osnovne škole, koji su se natjecali u borbama i formama.  

Među njima su bili i učenici osnovne škole Vladimir Bosnar iz Stubičkih Toplica, inače članovi Taekwondo kluba Kapelščak, koji su bili vrlo uspješni. 

Srebrom se okitila Valentina Pilarić u formama (kategorija 7. i 8. razredi). Do trećeg mjesta i bronce u formama stigli su: Mateja Ljubić (7.- 8. razredi), Jakov Bos (5.-6. razredi) i Lovro Frgec (7.- 8. razredi). U borbama su bronce osvojili Domagoj Kraljić (5.- 6. razredi; -39 kg) i Ella Javorščak (7.- 8. razredi; -51 kg).

U ukupnom poretku OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice je zauzela 29. mjesto. U kategoriji 7.- 8. razreda osvojeno je 17. mjesto, u kategoriji 5.- 6. razreda 26. mjesto, a u disciplini formi 7. mjesto.

- Zadovoljan sam rezultatima. Da smo bili brojniji, bilo bi još i bolje. Zahvaljujemo se na podršci Općini Stubičke Toplice, ravnateljici škole gđi. Brigitte Gmaz, pedagogu prof. Goranu Jeniću, prof. Martini Debeljak – mentoru škole za sport i svima koji su pomogli na prvom odlasku djece na Državno prvenstvo škola – riječi su Željka Javorščaka, čelnog čovjeka TK Kapelščak, Željka Javorščaka. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook