Prethodni članak
Sljedeći članak

Povodom Dana općine, održan Kup Općine Đurmanec u lovu ribe udicom na plovak


Povodom Dana općine Đurmanec, ribolovna sekcija Sportskog društva Đurmanec je na jezerima u Tugonici u subotu 20. travnja organizirala Kup Općine Đurmanec u lovu ribe udicom na plovak.

Na natjecanju je sudjelovalo 15 ekipa, dok su najbolji bili ribiči iz Mokrica. Drugo mjesto zauzela ekipa ŠRD Ivanec, dok je ekipa Gorica Pregrada zauzela treće mjesto. Što se tiče pojedinačnih rezultata, najveći ulov imao je Ivan Tušek iz Mokrica.

Domaćin je na natjecanju sudjelovao sa dvije ekipe, pa su tako u prvoj ekipi bili Alen Grabušić, Alan Mojiško i Boris Pospiš, dok su u drugoj ekipi bili Nina i Anđelko Pregiban te Branko Krajačić.

- Ovim putem bismo se htjeli zahvaliti našim prijateljima iz ŠRD Šaran Tugonica što su nam posudili jezero da se naš Kup uopće održi. Hvala našem sucu Anđelku Pregibanu i cijelom Ribolovnom Savezu KZŽ. Uz to se moramo zahvaliti i DVD-u Đurmanec na logističkoj pomoći kod dostave i pripreme, kao i Restoranu Zagorka na odlično pripremljenom grahu za sve sudionike. Na kraju, velika zahvala Općini Đurmanec i načelniku Damiru Beloševiću koji nas od prvoga dana prati i podupire naš rad – poručili su iz SD Đurmanec.

Pokrovitelj natjecanja bila je Općina Đurmanec, a nagrade je najboljima podijelio općinski načelnik Damir Belošević, koji je svima čestitao na odličnim rezultatima.

 - Drago mi je da naše Sportsko društvo organizira jedno takvo sportsko natjecanje, uz potporu Općine. Sudjelovao je velik broj ekipa i svima čestitam na odličnim rezultatima, posebice onima najboljima. Nadam se da vam je natjecanje prošlo u dobrom raspoloženju i da će vam ostati u lijepom pamćenju - rekao je načelnik Belošević.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook