Prethodni članak
Sljedeći članak

POVODOM DANA MALOPRODAJE NA POSLOVNOJ JEDINICI BS SERVISA TUHELJ OČEKUJU VAS VRIJEDNI POKLONI

DANAS MOŽETE OSVOJITI PUNI REZERVAR GORIVA-POKLON BON U VRIJEDNOSTI 500 KN KOJI OSIGURAVA AGS HRVATSKA

Tvrtka AGS Hrvatska d.o.o. sutra, 12. listopada na poslovnoj jedinici benzinskog servisa BS Tuhelj održava manifestaciju pod nazivom Dan maloprodaje kada se na simboličan način zahvaljujemo svim svojim kupcima, posjetiteljima i poslovnim partnerima na ukazanome povjerenju.

Obilježavanje Dana maloprodaje će u sklopu Dječjeg tjedna biti usmjereno na najmlađe članove društvene zajednice pa smo za učenike prvih razreda Osnovne škole Veliko Trgovišće - Područna škola Dubrovčan i Osnovne škole Lijepa naša Tuhelj organizirali razne sportske aktivnosti prilagođene dječjem uzrastu uz nastup udruge Mažoretkinje Dubrovčan.

Program obilježavanja odvijati će se od 10h do 13h pa Vas Ovim putem pozivamo da nam se pridružite i svojim prisustvom uveličate našu svečanost. Za sve posjetitelje pripremili smo prigodne poklone koje će dijeliti naša maskota Happy Gepi. Također, u suradnji sa regionalnim portalom zagorje.com za najvjernijeg čitatelja pripremili smo POKLON BON ZA TOČENJE NAFTNIH DERIVATA U IZNOSU 500 kn. Sretno svima koji će danas do 21h sudjelovati u darivanju na službenoj FB stranici portala. DOBITNIKA IZVLAČIMO u 21h, a poklon bon moći će se preuzeti i iskoristiti već sutra, 12. listopada od 10 do 13h na BS Tuhelj. Željno iščekujemo sretnog dobitnika.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook