Prethodni članak
Sljedeći članak

[POVIJESNI USPJEH ZA DVD BEDEKOVČINA] Ženska seniorska ekipa osvojila Kup Hrvatske vatrogasne zajednice

Izborile su plasman na Državno vatrogasno natjecanje


Jučer je ženska ekipa DVD-a Bedekovčina nastupala na 36.Kupu Posavine u Desnom Trebarjevu čime su vrlo uspješno 14. Kup Hrvatske vatrogasne zajednice odrasle vatrogasce osvojivši prvo mjesto.

Naime, ovo natjecanje sastoji se od četiri nastupa od kojih se boduju tri najbolja. Tako su članice iz Bedekovčine nakon što su ove godine izostavile Kup Dalmacije osvojile 2. mjesto u Varaždinu na Kupu Mirka Kolarića , zatim prvo mjesto u Ivanić Gradu na Kupa Stjepana Đure Deželića i danas 2 mjesto na međunarodnom kupu Posavine, što im je bilo dovoljno za ukupne pobjednice.

- Ovom pobjedom osigurale su plasman na Državno vatrogasno natjecanje dogodine u Varaždinu koje će potvrditi na županijskom natjecanju u Zaboku. Za ekipu su nastupile Z Jasnica Supina T Gordana Brlek S Mirjana Suntešić N1 Ljiljana Mlinarić N2 Nataša Ivančić V1 Ivana Jadan V2 Štefica Habljak C1 Jasenka Hranić C2 Anita Habulin. Ovim uspjehom ušli smo među rijetke zagorske ekipe seniora koje su osvojile pehar i prvo mjesto na državnim natjecanjima DVD Regeneraciju i DVD Brezovu B i Žene B  - rekli su iz DVD-a Bedekovčina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook