Prethodni članak
Sljedeći članak

Potraga za bjeguncem se širi. Otac: 'Pozivam ga da se preda, ali boji se odmazde'


29-godišnji Ivan Božić i dalje je u bijegu, nakon što je jučer automobilom naletio na 20 – godišnjeg policajca u Splitu. Policijski vježbenik zadobio je teške ozljede, no sada je stabilno.

Kako piše Slobodna Dalmacija, otac bjegunca pozvao je sina da se preda. - Pozivam svog sina da se preda, to mu je najpametnije rješenje - riječi su Ante Božića.

Očajni otac tvrdi da je Ivan tijekom dana kontaktirao sestru i da je vrlo vjerovatno da će se predati u pratnji svog odvjetnika. O svemu su obavijestili policiju i nadaju se pozitivnom ishodu, piše Slobodna Dalmacija.

- Boji se odmazde policije. To je možda najveća prepreka njegovoj predaji. Mada je odmah pitao kako je nesretni policajac, pravdajući se da ga nije vidio. Trenutno nam je svima najbitnije da sve bude uredu sa nastradalim policajcem. Kontaktirao sam njegovu obitelj smatrajući da se ne smijemo kriti i varati sami sebe. Ljudi su bili korektni tijekom komunikacije i kazali nam da je mladi policajac bolje, nije životno ugrožen i komunicira, što nam je najbitnije - emotivan je Božić, koji dodaje kako ga je vijest zatekla u bageru na Čiovu.

Na prvu nije mogao vjerovati što se dogodilo, ali kasnije se, nažalost, potvrdila istinitost nesretnog događaja koji ga je itekako pogodio.

Njegov sin, tvrdi, mora odgovarati za nedjelo koje je počinio. Rođen je sa dijagnozom ADHD, poremećajem hiperaktivnosti. Bilo je problema, ali nikada agresivnosti. Nikada ništa slično nije ispoljio u krugu obitelji, kaže otac za Slobodnu Dalmaciju.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook