Prethodni članak
Sljedeći članak

Potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova na rekonstrukciji rodne kuće 'Đure Prejca'

Ugovor je potpisan od strane općinskog načelnika Zvonka Škreblina te direktora ETI Inženjeringa d.o.o iz Zaboka, Josipa Šimaga


U petak je u prostorijama Općine Desinić potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova na rekonstrukciji rodne kuće „Đure Prejca“ u spomen kuću i turistički info centar. Ugovor je potpisan od strane općinskog načelnika Zvonka Škreblina te direktora ETI Inženjeringa d.o.o iz Zaboka, Josipa Šimaga.

Postupak javne nabave i potpisani predmetni ugovor nastavak je uspješne prijave općine Desinić na mjeru 07 „Temeljem usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., Predmjere 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, Operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook