Prethodni članak
Sljedeći članak

POMOZIMO IM: Obitelji iz Mihovljana u požaru je stradao dio kuće, a zima je tu...

U dogovoru s načelnikom općine Mihovljan Zlatkom Bartolićem pokrenuta je akcija za obitelj Vučković koja je 6. listopada uslijed požara na dimnjaku ostala bez stambenog dijela kuće


Mateja Posarić, predsjednica Udruge Sveta Ana Lobor koja je pokrenula Facebook stranicu 'Pomozimo obiteljima bez osnovnih životnih uvjeta' u dogovoru s načelnikom općine Mihovljan Zlatkom Bartolićem sada pomaže obitelj Vučković iz Mihovljana kojima je požar uništio dio kuće.

Izgorjela je kompletna kuhinja, kao i strop, svi kućanski aparati, dio instalacija... Dimnjak je potrebno rušiti i sagraditi novi. Obitelj Vučković nema sredstava za financirati štetu i sanaciju. Na priloženim fotografijama može se vidjeti šteta koja je prouzročena požarom. Radi se o tročlanoj obitelji, gospodin Mirko Vučković je u mirovini, žena Milena je nezaposlena, a Mirkov otac je nepokretan bez obje noge. Ljudima je uistinu potrebna pomoć – kaže Mateja Posarić.

Troškovi sanacije iznose prema procjeni štete oko 50.000 kuna. Osim financijskih sredstava prikuplja se i materijal i kućanski aparati. -Kako bismo još jednom pokazali da smo u nevoljama svi kao jedan, otvoren je žiro račun u Zagrebačkoj banci na koji možete i Vi uplatiti sredstva, te pomoći obitelji. Milena Vučković IBAN: HR0823600003118584564 Ujedinimo se ponovno u nevolji - pozvala je na Facebook stranici.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook