Prethodni članak
Sljedeći članak

[POLICIJSKA AKCIJA POVODOM MARTINJA] Od 300 zaustavljenih vozača, 20 ih vozilo pod utjecajem alkohola

Policijska uprava krapinsko-zagorska kao i sve ostale policijske uprave u Republici Hrvatskoj su od 9. do 12. studenog 2019. godine pojačano provodile mjere i aktivnosti u cilju suzbijanja prekršaja alkoholiziranosti sudionika u cestovnom prometu


Policijska uprava krapinsko-zagorska kao i sve ostale policijske uprave u Republici Hrvatskoj su od 9. do 12. studenog 2019. godine pojačano provodile mjere i aktivnosti u cilju suzbijanja prekršaja alkoholiziranosti sudionika u cestovnom prometu.

Završena je akcija koja je trajala od proteklog, Martinjskog vikenda, odnosno od petka 9. do danas 12. studenog, Policijska uprava krapinsko-zagorska, kao i sve ostale Policijske uprave u Republici Hrvatskoj, provodila je mjere i aktivnosti u cilju suzbijanja prekršaja alkoholiziranosti sudionika u  cestovnom prometu, ali i na suzbijanju činjenja ostalih prometnih prekršaja. Tijekom pojačanog nadzora alkotestirano je 300 vozača, utvrđeno je 151 prometni prekršaj od čega je bilo 20 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 72 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, 13 prekršaja ne korištenja sigurnosnog pojasa, 5 prekršaja nepropisne upotrebe mobitela tijekom vožnje i 41 ostalih prekršaja u prometu.Najveća očitana koncentracija alkohola u organizmu kod vozača iznosila je 3,37 promila, a najveća brzina kretanja vozila 180 km/h.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook