Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija u okolici Kutine pretražuje obiteljsku kuću mladića koji je pucao na Markovom trgu

Kriminalističko istraživanje današnjeg napada na Trgu Svetog Marka prošireno je i na Kutinu

  • policija traka  (4).jpg

    Fotografija je arhivska!


Kriminalističko istraživanje današnjeg napada na Trgu Svetog Marka prošireno je i na Kutinu, točnije na selo Donje Kletište, odakle je obitelj 22-godišnjeg Danijela Bezuka, potvrđeno je za Telegram iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

“Sudjelujemo u ovom kriminalističkom istraživanju i provodimo sve što nam je naloženo”, kratko su rekli iz Policijske uprave sisačko-moslavačke. Za sada nisu željeli otkriti o čemu se točno radi, no izvjesno je da će u domu obitelji Bezuk biti obavljene pretrage. Naime, mladić je u policajca pucao iz vatrenog oružja čije držanje nije dozvoljeno, a ravnatelj policije Nikola Milina izjavio je kako se sumnja da ono potječe iz Domovinskog rata.

Kako RTL.hr doznaje otac mu je bio branitelj, a Danijel ima još dvojicu braće. Susjedi svjedoče da je Danijelov otac bio sklon alkoholu, a kada bi zavirio u čašicu, prisjećaju se, da je '90-ih pucao s balkona iz kalašnjikova i vikao "nema dosta vrba koliko ima Srba". Kutinjani su zgroženi današnjim krvoprolićem u Zagrebu, a policija je ogradila dvije kuće u Kutini, u jednoj od njih je živio napadač, a druga je također u vlasništvu njegove obitelji.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook