Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija traži ovaj mladi par. Prešli su granicu sa Slovenijom!


Splićanka Tina Smoljo krenula je nedavno u Nizozemsku, a zatim joj se izgubio svaki trag. Riječ je o 22-godišnjoj djevojci, visokoj 165 cm. Njezin nestanak vodi se u PU splitsko-dalmatinskoj, a kao datum nestanka navodi se 6. studenoga.

Na društvenim mrežama mole se sve koji nešto znaju o djevojci da se jave. U toj objavi stoji da je posljednji put viđena na graničnom prijelazu u Sloveniji u crnom BMW-u splitskih registarskih oznaka i da je bila na putu za Nizozemsku, pišu 24sata.

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]", stoji na stranici Nestali.hr.

Traži se i Tonino Raić, mladić visok između 175 i 180 centimetara i srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u crni donji dio trenirke te crno-crvenu majicu, a ima smeđu kosu i smeđe oči. Njegova obitelj je na društvenim mrežama objavila kako je i on bio na putu za Nizozemsku kao i da vozi crni BMW.

Prema pisanju Večernjeg lista, njih dvoje su momak i cura, a išli su u Roterdam, gdje je njega navodno čekao posao. Navodno je s njima bio i jedan poznanik iz Solina, ali njegov nestanak još nije prijavljen.

- Pouzdana je informacija jedino da su prešli slovensku granicu. Posljednje javljanje WhatsApp porukom bilo je u ponedjeljak 5,26 ujutro da će se javiti s novog broja čim zamijene karticu. Od tada do danas - ništa - doznaje Večernji list od člana obitelj Tonina Raića koji moli sve one koji imaju neku informaciju o mladom nestalom paru da se jave policiji.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook