Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija otkrila detalje strašne tragedije na Viru kad se utopio trogodišnjak. Nesretna obitelj je iz Zagorja

Hitna pomoć nije mogla ništa učiniti...


Zadarska policija otkrila je detalje strašne tragedije koja se sinoć dogodila na Viru kad se utopio trogodišnji dječačić.Prema zasad prikupljenim informacijama, navode iz policije, dijete je u jednom trenutku bez roditelja izašlo iz apartmana vikend kuće na Viru u kojoj su boravili, a nakon kratkog vremena vlasnik kuće je na dnu bazena ugledao dijete u besvjesnom stanju te ga izvukao iz vode.

Na mjesto događaja pozvana je Hitna medicinska pomoć koja je pokušala reanimirati dijete, nakon čega je kolima Hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu Zadar gdje je dijete preminulo.

Zadarska policija, podsjetimo, sinoć je u 20.49 sati zaprimila dojavu o pokušaju reanimacije djeteta na Viru, nakon čega je kolima Hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu Zadar gdje je dijete preminulo.

Kako neslužbeno doznajemo, nesretna obitelj je iz Zagorja. Ne želeći iznositi više pojedinosti kako im ne bismo povrijedili dignitet i nanosili im još veću bol, izražavamo duboku sućut obitelji zbog ove velike tragedije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook