Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija je objavila detalje o divljanju 34-godišnjaka na Staru godinu! Napao i teško ozlijedio ženu, srušio motociklista, zabio se u drvo…


Uhićen je 34-godišnjak koji je na Staru godinu u Zagrebu prijetio te fizički napao 58-godišnju ženu koja je zbog teških ozljeda operirana u bolnici, prijetio je i njenoj kćeri, a BMW-om je skrivio više prometnih nesreća u središtu grada i trčeći bježao policiji.

Iz zagrebačke policije su poručili kako se osumnjičeni u subotu oko 16,20 sati automobilom dovezao do autopraonice u Šestinama, gdje je zaprijetio i zatim fizički napao 58-godišnjakinju koju je teško ozlijedio, nakon čega se udaljio.

U međuvremenu, 34-godišnjak je prijetio i kćeri napadnute žene, koja je zbog zadobivenih teških ozljeda operirana u KBC Sestre milosrdnice.

Nakon toga, nasilnik je svojim BMW-om u užem centru Zagreba iz obijesti teško kršio propise o sigurnosti prometa, pri čemu je doveo u opasnost živote i tijela ljudi, oglušivši se na naredbu policajaca koji su ga pokušavali zaustaviti.

U policiji ističu i kako je u obijesnoj vožnji po Klaićevoj ulici naletio na motociklista.

Zatim je nastavio vožnju u suprotnom smjeru, prošao raskrižje s Rooseveltovim trgom i potom izgubio nadzor nad vozilom na Trgu Republike Hrvatske, gdje je naletio na metalne stupiće i konačno se zaustavio na Mažuranićevom trgu, gdje je BMW-om udario u stablo.

Nakon tog udara, 34-godišnjak je napustio automobil i dao se u bijeg.

Policajci su ga pronašli idućeg jutra te ga uz prisilu priveli na kriminalističko istraživanje, tijekom kojeg je potvrđena sumnja u počinjenje kaznenih djela osobito teške tjelesne ozljede, dviju prijetnji i obijesne vožnje u cestovnom prometu.

Po dovršenoj istrazi, 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook