Prethodni članak
Sljedeći članak

Policajci ga zaustavili, on ih napao i prijetio im


Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom provedenim zbog sumnje da je počinio kaznena djela Napad na službenu osobu i Prijetnja, javlja Policijska uprava krapinsko - zagorska.

Naime, u subotu, 4. svibnja oko 22 sata, tijekom nadzora prometa policijski službenici zaustavili su 58-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohol od 0,66 promila. Policijski službenici vozača su isključili iz prometa, dok je vozač 58-godišnjak iskazivao namjeru daljnje vožnje te mu je izdana naredba o isključenju iz prometa.

Vozač je potom fizički napao policijske službenike te su nad njim upotrijebljena sredstva za vezivanje i vozač je uhićen. U događaju su osumnjičeni i jedan policijski službenik lakše ozlijeđeni. Tijekom daljnjeg postupanja 58-godišnjak je vrijeđao policijske službenike te im prijetio. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kaznena djela Napad na službenu osobu i Prijetnja protiv osumnjičenog 58-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave krapinsko-zagorske.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook