Prethodni članak
Sljedeći članak

Pokrao ju u zdravstvenoj ustanovi


PU krapinsko – zagorska izvijestila je o događanjima u protekla 24 sata.

Jučer, 17. kolovoza u zdravstvenoj ustanovi u Krapini nepoznati počinitelj otuđio je novce i osobne dokumente iz torbice 39-godišnnje hrvatske državljanke oštetivši je time za nekoliko tisuća kuna.

Evidentirano je jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo prijevare.

Noćas, 18. kolovoza oko 01 sat nepoznati počinitelj oštetio je prozor obiteljske kuće u Vrbišnici, 58-godišnji hrvatski državljanin oštećen je za materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna.

Jučer, 17. kolovoza 2022. godine, prijavio je 45-godišnji hrvatski državljanin kako je početkom kolovoza 2022. godine, putem interneta preko nepoznate osobe naručio vrijednosnu pošiljku, odnosno opremu za lov i uplatio novčani iznos. Nepoznati počinitelj mu vrijednosnu pošiljku nije dostavio, niti mu je vraćen novac, čime je 45-godišnjak oštećen za nekoliko tisuća kuna.

Evidentiran je jedan požar na otvorenom prostoru.

POŽAR

Jučer, 17. kolovoza u Donjoj Batini došlo je do požara suhe trave na zapuštenoj poljoprivrednoj površini. Požar su ugasili pripadnici DVD Donja Batina, nema štete i nema ozlijeđenih osoba.

OBAVIJESTI

Upozorenje o zlonamjernoj elektroničkoj pošti

Ova zlonamjerna elektronička pošta nije upućena sa servera Ministarstva unutarnjih poslova – dakle ne radi se o adresi Policijske uprave krapinsko-zagorske  https://krapinsko-zagorska-policija.gov.hr/vijesti-85/upozorenje-o-zlonamjernoj-elektronickoj-posti/7121

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook