Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogledajte koja dio Zagorja će u utorak biti bez plina

Kako bi se navedeni radovi obavili na siguran i pouzdan način, nužno je obustaviti isporuku plina korisnicima


Humplin d.o.o. obavještava korisnike da će, sukladno planu redovnog preventivnog održavanja i izmještanja plinovoda distribucijskog sustava s ciljem postizanja pouzdanosti, sigurnosti i učinkovitosti, dana 26.10.2021. godine u vremenu od 07:00h – 15:00h (ukupno 8h) obaviti strojarske radove ugradnje sekcijske slavine DN200/PE200 na plinovodu PE d200 Pregrada, čvor Pregrada-Desinić-Pregrada II.

Kako bi se navedeni radovi obavili na siguran i pouzdan način, nužno je u navedenome vremenu obustaviti isporuku plina korisnicima.

Za kupce iz kategorije gospodarstvo, po završetku radova, u slučaju prekida isporuke plina, kao uvjet za ponovnu uspostavu isporuke plina, operatoru distribucijskog sustava obvezni ste dostaviti pisanu izjavu o tehničkoj spremnosti za ponovno preuzimanje plina na siguran način na broj faxa: 049/340-922 ili na e-mail: [email protected]

Odgoda navedenog termina izvođenja radova može biti u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta ili drugih tehničkih razloga koji utječu na sigurnost sustava.

Kontakt osoba vezano za upite u vezi radova je Mladen Špiljak, bacc.ing.traff.logist – direktor, e-mail: humplin@humplin, [email protected], mob: 099/264-00-50 – Miljenko Tuđina, telefon: 049/340-778

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook