Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogledajte kako je Barbara Suhodolčan s dečkom i psićem provela godišnji odmor

Korona joj je dosta poremetila planove i putovanja od Belgije, Francuske, Njemačke, Italije do Amerike


Naša najpoznatija zagorska operna diva Barbara Suhodolčan s dečkom i njihovim psićem stalno je na relaciji Zagreb, Krapina, Split. - Sad ljeti smo najčešće u Dalmaciji, brodom odemo na nekoliko dana na neki otočić, prošli tjedan su to bili Paklini otoci i Hvar, prije toga Brač i Šolta. Kad nismo na brodu, onda smo većinom u Splitu ili na Braču – otkrila nam je Barbara koja često mijenja destinacije odmora. - Mijenjamo često destinacije, jer volimo i želimo svašta vidjeti, pa smo stalno u potrazi za novim plažama. Ove godine je tu bio i nastup u Kninu, pa smo i tamo proveli dva dana, ali radon – kaže Barbara koju je uglavnom vrijeme poslužilo.

 

Dane na odmoru kada ne pada kiša sigurno je izvan kuće. - Mali izletići, uglavnom po prirodi. Bilo to brodom na moru ili planinarenje, sve mi odgovara. Ja sam sunčani tip i mogu cijeli dan biti na plaži, na suncu, kupati se u moru, to mi ne može dosaditi – ističe Barbara Suhodolčan.
Korona joj je, kaže dosta poremetila planove. - Osim naravno puno otkazanih nastupa i koncerata, bilo je tu i puno otkazanih putovanja, što poslovnih, što turističkih. Od Belgije, Francuske, Njemačke, Italije, sve do Amerike. Sve se to trebalo dogoditi ove godine. Nadam se da će se obistiniti sljedeće – nije imala sreće Barbara, ali kraj kolovoza donosi joj dosta posla.

 


- U rujnu pjevam na Krapinskom festivalu, nakon čega putujem u Vatikan, gdje ću krajem mjeseca imati koncert povodom 1600. obljetnice smrti Sv. Jeronima. Nakon toga imam još puno planiranih putovanja i nastupa, ali sve još uvijek stoji u zraku, s obzirom na to da još ne znamo kako će se cijela situacija s koronom razvijati – odgovorila je na naša pitanja Barbara Suhodolčan.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook