Prethodni članak
Sljedeći članak

Podjela žutih spremnika na području grada Krapine

Podjela spremnika dostavom na lokaciju korisnika usluga provodit će se do kraja 2021. godine


Grad Krapina obavještava korisnike javne usluge odvoza komunalnog otpada s područja grada Krapine da su djelatnici komunalnog društva KRAKOM d.o.o. od 2. studenog započeli podjelu žutih spremnika za sakupljanje korisnog plastičnog otpada. Spremnici će se dijeliti dopremom na kućne adrese odnosno na lokaciju korisnika usluge.

Podjela spremnika dostavom na lokaciju korisnika usluga provodit će se do kraja 2021. godine. Nakon toga objavit će se način preuzimanja spremnika za one korisnike usluga kojima spremnici nisu podijeljeni na kućnoj adresi.
Žute spremnike građani preuzimaju besplatno. Nabavljeni u sklopu provedbe Javnog poziva za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada uz sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u udjelu od 85%, a ostatak financijskih sredstava za nabavu spremnika osigurao je Grad Krapina.


Preuzimanje i odvoz sortiranog plastičnog otpada u žutim spremnicima počinje od 2. siječnja 2022. godine. U novom rasporedu odvoza komunalnog otpada za 2022. godinu uz zeleni i plavi spremnik uključit će se preuzimanje i žutog spremnika. Kalendar odvoza komunalnog otpada za 2022. godinu objavit će se na web stranici Grada Krapine i društva Krakom, d.o.o. a moći se preuzeti i na blagajni društva.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani u smjeru Lipovca (130.+500 km). Promet se preusmjerava obilaznim pravcima. Molimo korisnike za poštivanje prometnih znakova. Molimo korisni...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program