Prethodni članak
Sljedeći članak

Počeo s radom 26. kamp vatrogasne mladeži u Fažani

U kampu su iz Krapinsko – zagorske županije DVD Đurmanec, a još će ići iz dobrovoljnih vatrogasnih društava Bedekovčina, Tugonica – Podgrađe, Krapinske Toplice, Tuhelj i Plavić


Jučer je započela prva smjena, 26. po redu kampa vatrogasne mladeži koji se odvija ove godine u 11 smjena po 7 dana. Zapovjednik prve smjene je Željko Odak predsjednik Odbora vatrogasne mladeži Krapinsko - zagorske županije, voditelj je Tomislav Horvat iz Hrvatske vatrogasne zajednice, a u kampu su iz Krapinsko – zagorske županije DVD Đurmanec, iz Varaždinske županije DVD Ivanec iz Karlovačke DVD Gradac i Zagrebačke DVD Rugvica, ukupno šezdeset sudionika.

‘Hrvatska vatrogasna zajednica je zbog sve većeg uključenja mladih u vatrogastvo, odlučila organizirati kamp vatrogasne mladeži. Kamp vatrogasne mladeži nalazi se u Fažani i započeo je s radom u obliku druženja, rada s vatrogasnom mladeži putem nastave kojom se savladavaju nastavni programi u skladu s njihovim uzrastom i natjecateljske vježbe. Također se u kampu provode i različiti sportski i kulturni sadržaji, zabavne večeri te se mladež odmara i kupa. Kamp je odlično ocijenjen od svih sudionika kampa, voditelja mladeži i mladeži koja je boravila u njemu, rekao nam je Željko Odak.


Iz Krapinsko – zagorske županije u kamp će ove godine ići još vatrogasna mladež iz DVD-a Bedekovčina, DVD-a Tugonica – Podgrađe, DVD-a Krapinske Toplice, DVD-a Tuhelj i DVD-a Plavić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook