Prethodni članak
Sljedeći članak

PEVEX počinje graditi prodajni centar u Zaboku


Nakon što je kupio zemljište i ishodio sve potrebne dozvole, PEVEX d.d., 1. hrvatski trgovački lanac počinje graditi prodajni centar u Zaboku. Izvođač radova na zemljištu veličine gotovo 15 tisuća četvornih metara je tvrtka MDK GRAĐEVINAR s kojom je danas potpisan ugovor.

Vrijednost građevinskih radova budućeg prodajnog centra PEVEX  je 6 milijuna eura, a ugovor su potpisali predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo i Krunoslav Pavlinić direktor i vlasnik tvrtke MDK GRAĐEVINAR . Prodajni centar PEVEX Zabok bit će veličine 5000 četvornih metara i kupcima će na raspolaganju biti sve potrebno za uređenje doma, okućnice ili hobi. Uz to, nudit će sve usluge koje imaju i ostali prodajni centri jer kupcima će biti omogućena kupovina kompletnog asortimana PEVEX-a s atraktivnim cijenama iz osam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji te roba Široke potrošnje.

„Naš investicijski ciklus ide željenom dinamikom, a ekspanzija kompanije kao razvojna strategija uključuje daljnji rast kako organski tako i otvaranje novih prodajnih centara. Drago nam je da u Zaboku počinjemo graditi prodajni centar po našim standardima, a osim suvremeno uređenog i opremljenog prostora gradimo i solarnu elektranu te za kupce punionicu za električna vozila – napomenuo je predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

PEVEX trenutačno ima 29 prodajnih centara u 25 hrvatskih gradova. Početkom godine kupljeno je zemljište u Gospiću gdje su u tijeku pripremni poslovi za početak gradnje, a u lipnju je otvorenje Centralnog skladišta na Jankomiru. Naime, radovi idu planiranom dinamikom i završava se investicija vrijedna 15 milijuna eura. U rujnu pak, PEVEX otvara novi prodajni centar, u Poreču. Investicijski ciklus kompanije predviđa 40 prodajnih centara diljem Hrvatske.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook