Prethodni članak
Sljedeći članak

PANIKA: Bili kod klijeti i izgubili dijete! Tražilo ga stotinjak ljudi

Upozorenje svima da malu djecu ne puštaju samu bez nadzora u prirodi


fotografija je ilustracija

Više od stotinu pripadnika žurnih službi alarmirano je jučer poslijepodne nakon dojave o nestanku djeteta na području između Ludbrega i Varaždina, piše Danica.hr.

Dijete je bilo nestalo u Jalžabetu, na području Golog Brda na kojem su vinogradi i vikendice. Pretpostavlja se kako je odlutalo od obitelji koja je bila u klijeti. Kako ga satima nisu mogli naći, uslijedila je panika te poziv policiji i centru 112.

Oko 16 sati Javna vatrogasna postrojba Varaždin alarmirala je sva dobrovoljna vatrogasna društva na tom području da krenu u potragu za djetetom. Na teren je, među ostalim, pohitala i policija.

Tako su iz DVD-a Kneginec Gornji u 16.08 sati primili dojavu o potrebi za potragom za nestalim djetetom u Jalžabetu, Golo Brdo. Zborno mjesto je bilo kod tamošnjeg spremišta vode. U potragu su, među ostalim, pohitali i vatrogaci iz Jalžabeta te Martijanca.

Pomoć su u jednom trenu ponudili i lokalni vatrogasci iz Apatovca kod Križevaca. No, na koncu se sve dobro završilo jer je dijete u međuvremenu bilo pronađeno. Sretan kraj i upozorenje svima da malu djecu ne puštaju samu bez nadzora u prirodi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook