Prethodni članak
Sljedeći članak

[PANEL DISKUSIJA U ZABOKU] Kako korupcija utječe na razvoj gospodarstva i kulture u RH?

Ovog četvrtka, 14. studenoga 2019. godine, u Velikoj galeriji Grada Zaboka (Zivtov trg 10), s početkom u 18 sati, održat će se javna tribina, točnije, panel diskusija, na temu: „Kako korupcija utječe na razvoj gospodarstva i kulture u RH?


Ovog četvrtka, 14. studenoga 2019. godine, u Velikoj galeriji Grada Zaboka (Zivtov trg 10), s početkom u 18 sati, održat će se javna tribina, točnije, panel diskusija, na temu: „Kako korupcija utječe na razvoj gospodarstva i kulture u RH?“

Na tribini će sudjelovati Dalija Orešković, zagrebačka odvjetnica, koja je široj javnosti poznata kao nekadašnja predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa; Krešimir Končevski, savjetnik za politički marketing i komunikacije te dugogodišnji novinar; Ivan Kovačić, diplomirani povjesničar, također dugogodišnji novinar, a obzirom da je ova javna tribina zamišljena kao panel diskusija u koju će se svojim komentarima i/ili pitanjima moći uključiti i publika, njome će moderirati profesorica Ljiljana Pavlina, novinarka, književnica i publicistkinja.

Što se sve smatra korupcijom, koliko je ona prožela hrvatsko gospodarstvo, kulturu, ali i ostale segmente društva, na koji način utječe na razvoj gospodarstva i kulture u RH, kako se protiv nje boriti i na koji način ju je moguće iskorijeniti, samo su neka pitanja na koja će se tražiti odgovori na ovoj panel diskusiji, koja je, kao što smo već naglasili, otvorena za javnost i na koju ste svi pozvani.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook