Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovog vikenda: Stubica fest donosi 3 dana vrhunske zabave na 3 lokacije!

Na redu je manifestacija kojoj je ovo tek treće izdanje, a u prve je dvije godine održavanja oduševila i privukla velik broj posjetitelja


U vikendu pred nama, 14., 15. i 16. lipnja, održava se Stubica fest, manifestacija kojoj je ovo tek treće izdanje, a u prve dvije godine održavanja oduševila je i privukla velik broj posjetitelja. 

Manifestacija počinje u petak, 14. lipnja, a velikim je koncertom u Gastro zabavnoj zoni otvara naša velika glazbena diva Vanna. U subotu, 15. lipnja, program kreće praćenjem nogometne utakmice Hrvatska – Španjolska (Euro 2024.) na velikom ekranu, a nakon toga slijede gosti iznenađenja – veliki koncert Parnog valjka!

Odličnu zabavu garantiraju i Daddy Cool Band, Mario Huljev and the band, Šarmeri i Grupa Profeel, a bogatu gastro ponudu razni ugostitelji, najavili su iz Turističke zajednice područja Gupčev kraj.

Za još jedan Tahyjev viteški turnir pobrinut će se Družba vitezova zlatnog kaleža, 15. i 16. lipnja u Parku Jure Stubičanca, gdje će se posjetitelji moći nakratko vratiti u srednji vijek, upoznati život vitezova kroz viteški kamp, srednjovjekovne igre i predstave, vatreni šou, srednjovjekovni sajam i još štošta.

U Fellerovom kutku u Parku obitelji Feller održat će se mnogobrojne radionice i animacije, balonko, facepainting, zdravi kutak i predstave, a program pripremaju u obrtnici, pa će se tako u organizaciji Udruženja obrtnika održati Humanitarni obrtnički lonec. Događanja počinju već i prije, 13. lipnja, u Pučkom otvorenom učilištu – Knjižnici Donja Stubica, gdje će se u 19 sati održati promocija knjige 'Depra' Aleksandra Stankovića. Subota, 15. lipnja, rezervirana je za praćenje nogometne utakmice Hrvatska – Španjolska od 18 sati, u 20 sati svirat će Mario Huljev and The band, a potom Parni valjak od 22 sata. U nedjelju, 16. lipnja, od 18 sati svirat će grupa Šarmeri, a od 21 sat Grupa Profeel. Spomenimo i da se sva tri dana od 17 sati možete dobro zabaviti u Fun parku Sementa. Park Jure Stubičanca u subotu i nedjelju ugostit će Tahyjev viteški turnir od 17 do 22 sata. Srednjovjekovni sajam možete posjetiti također u subotu i nedjelju od 17 do 22 sata na trgu ispred Crkve Presvetog Trojstva.

Fellerov kutak u Parku obitelji Feller donosi edukativno zabavni program za djecu i odrasle. Program u subotu i nedjelju tamo će počinjati od 17 sati. Moći ćete vidjeti izložbu fotografija Jadranke Blagec, uživati u radionicama za djecu, družiti se s balonkom, uz facepainting te posjetiti zdravi kutak, kao i Jadrankin čudotvorni kutak. U subotu je uz to na rasporedu Magic Leon – mađioničarski šou od 17 do 18 sati.

Uz već spomenuto, nedjelja još dodatno donosi likovnu radionicu Paint&Gin, kao i predstavu Kerekesh Teatra 'Krtice' u 19 sati. Četvrti humanitarni obrtnički lonec u organizaciji UO Stubica održat će se u subotu, 15. lipnja od 15 sat na parkiralištu kod Doma zdravlja. Na sva događanja ulaz je besplatan, naplaćivat će se jedino sudjelovanje u likovnoj radionici Paint&Gin).

Dodajmo i da će se u nedjelju u 12 sati besplatno dijeliti grah, povodom nedavno održanog Dana grada Donja stubica.

Manifestaciju organizira TZP Gupčev kraj, uz partnere Družbu vitezova zlatnog kaleža, Udruženje obrtnika „Stubica“, POU Donja Stubica, GDCK Donja Stubica, OŠ Donja Stubica, UDVDR KZŽ te Župu Presvetog Trojstva Donja Stubica, pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice, Grada Donja Stubica, Krapinsko – zagorske županije i Termi Jezerčica. Sve detalje oko satnice događanja možete pratiti na Facebook stranici Turističke zajednice.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook