Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo su najljepše zabočke okućnice, vrtovi i dvorišta

Prošlog se tjedna po 27. put održala svečanost uručivanja nagrade za najljepše uređene okućnice, vrtove i dvorišta u sklopu projekta Grada Zaboka 'Zlatna jesen zabočka'

  • Danica Jurinec

    Danica Jurinec


Prošlog se tjedna po 27. put održala svečanost uručivanja nagrade za najljepše uređene okućnice, vrtove i dvorišta u sklopu projekta Grada Zaboka 'Zlatna jesen zabočka'. Po prvi puta, svečanost se održala na otvorenom i to u novooređenom kulturno-edukativnom vrtu reGARDEN.

Ovogodišnji dobitnici su Danica Jurinec iz Špičkovine, Andreja Gregurić iz Dubrave Zabočke, Jadranka Ivanek iz Huma Zabokčkog, Jasminka Kovarik iz Luga Zabočkog, Marija Kušan iz Grdenaca, Mirjana Goluban iz Ulice Grabrovec, Valerija Telišman iz Brega Zabočkih, Ružica Vrančić iz Repovca, Marica Sinković iz Brega Zabočkih Donjih, Mirjana Tisanić iz Tisanić Jarka, Elizabeta Bakran iz Jakuševca Zabočkog, Dragana Papišta iz Pavlovca Zabočkog, Željka Harapin iz Gubaševa, Martina Hrestak iz Martinišća, Mirjana Šivalec iz Prosenika Gubaševskog, Sanja Sinković iz Prosenika Začretskog, Ana Roginić iz Ulice Ante Kovačića, Božena Očić iz Ulice Vladimira Nazora, Filip Martinić iz Ulice Tršinski, Dalibor Šivalec iz Zabočke ceste, Mirela Vešligaj iz Jakuševca Zabočkog.

Andreja Gregurić

 

Jadranka Ivanek

 

Jasminka Kovarik

 

Marija Kušan

 

Mirjana Goluban

 

Valerija Telišman

 

Ružica Vrančić

 

Marica Sinković

 

Mirjana Tisanić

 

Elizabeta Bakran

 

Dragana Papišta

 

Željka Harapin

 

 

Martina Hrestak

 

Martina Hrestak

 

Mirjana Šivalec

 

Sanja Sinković

 

Ana Roginić

 

Božena Očić

 

Filip Martinić

 

Dalibor Šivalec

 

Mirela Vešligaj

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook