Prethodni članak
Sljedeći članak

[OVE NEDJELJE] Za kraj Ljeta u Mariji Bistrici biciklijada Selnica-Gusakovec

Start je u 15 sati kod Lojzekove hiže, a ruta ima stajališta kod Obitelji Bajs i kod Tehnotoma. Cilj je ponovno kod Lojzekove hiže


Za kraj Ljeta u Mariji Bistrici TZ Općine Marija Bistrica organizira 13. biciklijadu Selnica-Gusakovec, u nedjelju 1. rujna. Start je u 15 sati kod Lojzekove hiže, a ruta ima stajališta kod Obitelji Bajs i kod Tehnotoma. Cilj je ponovno kod Lojzekove hiže.

Tip rute: asfalt/makadam, namijenjena za brdski biciklizam. Organizator je uz brojne sponzore osigurao besplatna osvježenja na odmorištima i nagradnu tombolu, koja uz kotizaciju za ručak iznosi 30 kn, a za djecu do 15 godina je besplatna.

Na startu će biti omogućena registracija bicikala, te mjerenje tlaka i šećera u krvi. Za sve osobe mlađe od 16 godina obavezno je nošenje zaštitne opreme (biciklistička kaciga) tijekom biciklijade.

Organizatori su Turistička zajednica Marija Bistrica. Suorganizatori: Općina Marija Bistrica, DVD Selnica, Gradsko društvo Crvenog Križa Donja Stubica, Lojzekova hiža, Obitelj Bajs i Obitelj Škvorc. Tu je i Kutak zdravlja sponzora Salvusa, a sponzori su i Bluesun Hotel Kaj, Lojzekova hiža i Debelko - fast food restaurant.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook