Prethodni članak
Sljedeći članak

Otkrijte Sjever i tajnoviti svijet inteligencije na Danima otvorenih vrata i Festivalu znanosti Sveučilišta Sjever

Kraj travnja na Sveučilištu Sjever obilježit će znanstveni, inspirativni i zanimljivi programi


Ovogodišnji Festival znanosti koji se u oba Sveučilišna centra održava od 23. do 26. travnja donosi nam sadržaje koji će kroz različite radionice i predavanja približiti zagonetni svijet inteligencije, od one kreativne, socijalne, emocionalne, pa sve do, danas vrlo popularne, umjetne inteligencije. Festival znanosti u Sveučilišnom centru Varaždin održat će se u utorak i srijedu, 23. i 24. travnja kada će kroz brojne programe educirati i zabaviti one velike i one male.


U Sveučilišnom centru Varaždin srednjoškolci i svi koji u sebi nose tračak znatiželje mogu zaviriti u tajne znanosti u utorak, 23. travnja dok će vrtićarci i osnovnoškolci sve o inteligenciji imati prilike saznati u srijedu, 24. travnja od 9 do 12 sati.


Želite li upoznati Sjever s druge strane? Prvog dana Festivala znanosti Sveučilišni centar Varaždin otvara svoja vrata svima koji žele upoznati studijske programe koji se provode u oba sveučilišna centra. Dođite na Dan otvorenih vrata i otkrijte sve što Sveučilište Sjever nudi – upoznajte profesore, saznajte više o studijima i upisima, čujte iskustva studenata iz prve ruke te saznajte kakav je život na Sjeveru. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na linku.
Ne propustite priliku za zabavu, učenje i istraživanje! Vidimo se na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin 23. i 24. travnja!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook