Prethodni članak
Sljedeći članak

Opsadno stanje u policiji: Službenice imaju koronu, neopisive gužve na šalterima. Policija izdala posebne upute

Policija poziva građane da koriste druge usluge...


Obavještavamo sve građane kako upravni poslovi trenutno rade uredovno sa smanjenim kapacitetima zbog oboljenja službenica od Covida-19 i godišnjih odmora,  te molimo građane na razumijevanje, izvjestili su iz PU varaždinske.

Trenutno je moguće predavati zahtjeve isključivo za dokumente u žurnom postupku i moguće je podizati izrađene dokumente, prenosi Aktualno.com
Građani mogu putem sustava e-Građani dobiti i riješiti veliki broj e-usluga koje pružaju tijela javnog sektora.
Napominjemo kako je još uvijek na snazi Uredba koja regulira važenje svih dokumenata kojima je istekao rok, sve do 30 dana nakon proglašenja prestanka pandemije Covid-19.
Također skrećemo pozornost kako je u Varaždinskoj županiji u nazad nekoliko tjedana prisutan određeni broj novo zaraženih osoba sa koronavirusom, molimo građane da vode računa os svom zdravstvenom stanju, a posebno kada dolaze u zatvoreni prostor.

Policija je ponovila i neke Neke opće preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo;

Maske nisu obavezne, ali odrasli mogu i dalje nositi maske ako smatraju da su im potrebne.
Maske se posebno preporučuju svima s kroničnim bolestima koje mogu dovesti do težih oblika bolesti COVID-19 kao i osobama starije životne dobi, ako im zdravstveno stanje omogućuje nošenje maske, a posebno u situacijama i mjestima grupiranja više osoba s kojima inače ne borave.

Inače pred zgradom varaždinske policije na usluge ponekad čeka i više desetaka građana. Danas ih je ispred zgrade bilo oko 10.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook