Prethodni članak
Sljedeći članak

Opet previše nesreća za vikend u Zagorju. Bilo je i ozlijeđenih, a jednu je skrivio pijani vozač


Na prometnicama KZŽ tijekom vikenda policija je zabilježila osam prometnih nesreća.

Četiri nesreće bile su s materijalnom štetom, a do njih je došlo u Zlataru zbog nepropisne vožnje unatrag, u Pristavi Krapinskoj zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika te dvije u Mokricama, jedna zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila i jedna uslijed nepropisne radnje vozilom.  

U Vinipotoku u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Svetom Križu Začretje uslijed oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u Preseki Petrovskoj u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog neprilagođene brzine.

U Pavlovcu Pregradskom vozač pod utjecajem alkohola od 2,61 promila osobnim vozilom je uslijed neprilagođene brzine sletio van kolnika i pritom zadobio lakše tjelesne ozljede. 

Od ostalih događaja policija izdvaja  jedan požar osobnog vozila.

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano jedno kazneno djelo prijevare, jedno kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, tri kazna djela oštećenja tuđe stvari, dva kaznena djela teške krađe i dva kaznena djela krađe.  

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti je jedan prekršaj iz Zakona  o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici, jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga i jedan prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook