Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Zagorska Sela dijeli pomoć svojim školarcima, evo detalja


Na temelju Odluke Općinske načelnice Općine Zagorska Sela od 29. rujna 2023. godine, a u skladu sa Pravilnikom o utvrđivanju kriterija i postupaka za dodjelu pomoći za školovanje učenicima srednjih škola i studentima sa područja općine Zagorska Sela i izmjenom istoga /“Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“ br. 16A/05, 27/09 / objavljujemo natječaj za odobravanje pomoći učenicima srednjih škola i studentima sa područja Općine Zagorska Sela za školsku / studentsku godinu 2023./2024. Na raspisani natječaj zainteresirani kandidati podnose zahtjev za dodjelu pomoći.

Zahtjevu treba priložiti sljedeću dokumentaciju:
- potvrdu škole odnosno fakulteta o upisu na školovanje
- potvrda zaposlenih od poslodavaca ili umirovljenika o primicima u posljednja 3 mjeseca
- presliku svjedodžbe prethodnog razreda ili prijepis ocjena prethodne akademske godine
- izjavu o članovima zajedničkog kućanstva
- izjavu podnositelja da ne prima drugu pomoć, stipendiju ili kredit

Rok za dostavu zahtjeva i dokumentacije je 20. listopad 2023. godine. Rang lista će se objaviti u roku od 15 dana od isteka roka za dostavu zahtjeva, o čemu će svi koji dostave zahtjeve biti obaviješteni pismenim putem. Prednost pri odabiru će imati kandidati kojima se prijevoz ili smještaj ne sufinancira temeljem nekog drugog akta. Učenicima srednjih škola Općina Zagorska Sela će sufinancirati autobusni prijevoz unutar Krapinsko-zagorske županije, te oni po toj osnovi ostvaruju pomoć.

Za sve dodatne informacije i obrasce možete se javiti u prostorije Općine Zagorska Sela, Zagorska Sela 40 ili nazvati telefonom na broj 049/510-378 svakim radnim danom od 07.30 – 15.00 sati, a na istoj adresi se i predaje dokumentacija koja se može poslati i poštom. Obrasci se mogu preuzeti i sa web stranice www.zagorska-sela.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook