Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina poziva mještane Konjščine: "Dostavite fotografije!"

Dostavite stare fotografije s proslava raznih događanja u Hrvatskom vatrogasnom domu: Sastavit će se pano i brošura uspomena iz stare sale


DVD Konjščina i Općina Konjščina pozivaju sve mještane da dostave stare fotografije s raznih događanja i zabava koje su proslavili u Hrvatskom vatrogasnom domu u Konjščini.

Načelnica Općine Konjščina Anita Krok rekla je kako završavaju radovi unutarnjeg preuređenja Hrvatskog vatrogasnog doma.

- Narednih tjedana očekuje se i novi namještaj kako bi prostor zasjao u punom sjaju. S obzirom na to da je sala zadnjih desetljeća bila i mjesto raznih proslava i okupljanja, a ne samo vatrogasnih zabava, odlučili smo sastaviti pano i brošuru uspomena iz stare sale kako bi se češće mogli prisjetiti dogodovština – poručuju vatrogasci i načelnica Krok i vjeruju kako će se u budućnosti dogoditi još mnogo lijepih uspomena iz ove sale, ali se žele prisjetiti što se sve do sada događalo.

- Iskoristite kišne ili večernje sate, prokopajte albume, prisjetite se uspomena i podijelite ih s nama. S veseljem ih očekujemo! Molimo vas da slike stavljate u komentar ili putem koji vama više odgovara do 1. travnja 2024. Fotografije će se isključivo koristiti za navedeno – ističu vatrogasci i načelnica.

Podsjećamo da je obnovu vatrogasnog doma u cijelosti financirala Općina iz vlastitog proračuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook