Prethodni članak
Sljedeći članak

Olujni vjetar baca drveće na vozila i razbacuje smeće. Vatrogasci imaju pune ruke posla


Kao što je i najavio naš prognostičar Kristijan Božarov, olujni udarni vjetra stigli su u Hrvatsku. Iako je i u Zagorju izrazito vjetrovito, za sada nemamo informacija o nekim većim štetama.

Ipak, zapovjednik zagrebačke JVP, Siniša Jembrih javlja kako su u Zagrebu do sad imali tri nekoliko intervencije zbog jakog vjetra.

U ulici Aleje pomoraca su na dojavu građana o potrebi stabla sa ceste izašli na teren, ali i u Bitorajskoj. Dok su na Ilici intervenirali zbog uklanjanja crijepa s krova.

Zbog olujnog vjetra koji je u subotu ujutro zahvatio osječko područje, osječki Županijski centar 112 zaprimio je više dojava o padu stabala te telefonskih i električnih stupova na prometnice, doznaje se u tome Centru.

Zaprimljeno je 20-tak dojava o padu stabala, te telefonskih i električnih stupova na prometnice na području Osijeka, Belišća, Bizovca, Dalja i Vuke.

U Osijeku je olujni vjetar porušio štandove na sajmu antikviteta,

Dežurne službe su na terenu, a sa sada nema dojava o ozlijeđenim osobama, kažu u Centru.
Iz osječke Gradske uprave izvijestili su kako djelatnici gradskog komunalnog poduzeća “Unikom” čiste ulice, a trenutno je na tome angažirano 35 osoba, javlja N1.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook