Prethodni članak
Sljedeći članak

Održane promocije za diplomante FMTU-a u Opatiji

Promovirano 213 magistara ekonomije, 284 sveučilišnih prvostupnika ekonomije i 1 stručna prvostupnica ekonomije


29. i 30. travnja 2022. održana je svečana promocija diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci.

Nakon dvije godine provedenih u hibridnom okruženju i s online nastavom promocija je održana na Fakultetu u prekrasnom ambijentu uz more i okupila je veliki broj diplomanata i njihovih obitelji i gostiju.

Tom prigodom promovirano je 213 magistara ekonomije, 284 sveučilišnih prvostupnika ekonomije i 1 stručna prvostupnica ekonomije.

Na promocijama su posebno pohvaljeni najuspješniji studenti preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija. Na preddiplomskom sveučilišnom studiju Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu najuspješnije studentice su Leonarda Fabing, Barbara Jerković, Nikolina Ritossa a na preddiplomskom sveučilišnom studiju Menadžment održivog razvoja Emili Štemberger, Magdalena Marković i Jelena Radić.

Na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u turizmu najuspješnije studentice su Jelena Cimaš Vešligaj, Antonio Jakovina i Laura Valentić. Na diplomskom sveučilišnom studiju Marketing u turizmu najuspješnije studentice su Martina Dumbović, Petra Kurajica i Dorotea Katić, na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u hotelijerstvu Dora Rašan, Marija Tariba i Laura Ćosić te na diplomskom sveučilišnom studiju Održivi razvoj turizma Marta Prpić, Paula Gruškovnjak i Lara Troha.

S  ciljem poticanja izvrsnosti Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na svečanoj promociji magistara ekonomije nagrađuje najuspješnijeg studenta ili studenticu diplomskog sveučilišnog studija, s najvećom pohvalom SummaCum Laude. Ove godine je ta čast pripala  Jeleni Cimaš Vešligaj, studentici  diplomskog sveučilišnog studija Menadžment u turizmu.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Sveučilišta u Rijeci, pozicionira se kao lider u sustavu visokoškolskog sveučilišnog obrazovanja kadrova orijentiranih na područje menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu i održivog razvoja, osiguravajući cjelokupnu vertikalu obrazovanja od preddiplomskih i diplomskih do poslijediplomskih specijalističkih i doktorskih studija. Sukladno zahtjevima tržišta rada te slijedom trendova u sustavu visoke naobrazbe Fakultet kontinuirano inovira nastavne planove i programe te ostvaruje uspješnu suradnju s gospodarstvom i lokalnom zajednicom.  Kao znanstveno-nastavna ustanova Fakultet razvija i unapređuje partnerske odnose sa studentima te promovira znanje i izvrsnost uvažavajući načela etičnosti i održivog razvoja u svim područjima djelovanja.

Iskrene čestitke svim diplomiranim studenticama i studentima!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook