Prethodni članak
Sljedeći članak

Održane promocije za diplomante FMTU-a u Opatiji

Promovirano 213 magistara ekonomije, 284 sveučilišnih prvostupnika ekonomije i 1 stručna prvostupnica ekonomije


29. i 30. travnja 2022. održana je svečana promocija diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci.

Nakon dvije godine provedenih u hibridnom okruženju i s online nastavom promocija je održana na Fakultetu u prekrasnom ambijentu uz more i okupila je veliki broj diplomanata i njihovih obitelji i gostiju.

Tom prigodom promovirano je 213 magistara ekonomije, 284 sveučilišnih prvostupnika ekonomije i 1 stručna prvostupnica ekonomije.

Na promocijama su posebno pohvaljeni najuspješniji studenti preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija. Na preddiplomskom sveučilišnom studiju Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu najuspješnije studentice su Leonarda Fabing, Barbara Jerković, Nikolina Ritossa a na preddiplomskom sveučilišnom studiju Menadžment održivog razvoja Emili Štemberger, Magdalena Marković i Jelena Radić.

Na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u turizmu najuspješnije studentice su Jelena Cimaš Vešligaj, Antonio Jakovina i Laura Valentić. Na diplomskom sveučilišnom studiju Marketing u turizmu najuspješnije studentice su Martina Dumbović, Petra Kurajica i Dorotea Katić, na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u hotelijerstvu Dora Rašan, Marija Tariba i Laura Ćosić te na diplomskom sveučilišnom studiju Održivi razvoj turizma Marta Prpić, Paula Gruškovnjak i Lara Troha.

S  ciljem poticanja izvrsnosti Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na svečanoj promociji magistara ekonomije nagrađuje najuspješnijeg studenta ili studenticu diplomskog sveučilišnog studija, s najvećom pohvalom SummaCum Laude. Ove godine je ta čast pripala  Jeleni Cimaš Vešligaj, studentici  diplomskog sveučilišnog studija Menadžment u turizmu.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Sveučilišta u Rijeci, pozicionira se kao lider u sustavu visokoškolskog sveučilišnog obrazovanja kadrova orijentiranih na područje menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu i održivog razvoja, osiguravajući cjelokupnu vertikalu obrazovanja od preddiplomskih i diplomskih do poslijediplomskih specijalističkih i doktorskih studija. Sukladno zahtjevima tržišta rada te slijedom trendova u sustavu visoke naobrazbe Fakultet kontinuirano inovira nastavne planove i programe te ostvaruje uspješnu suradnju s gospodarstvom i lokalnom zajednicom.  Kao znanstveno-nastavna ustanova Fakultet razvija i unapređuje partnerske odnose sa studentima te promovira znanje i izvrsnost uvažavajući načela etičnosti i održivog razvoja u svim područjima djelovanja.

Iskrene čestitke svim diplomiranim studenticama i studentima!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program