Prethodni članak
Sljedeći članak

Održan tradicionalni Memorijal Marko Piljek


U organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pavlovec iz Zaboka jučer je održan tradicionalni 12. Memorijal Marko Piljek. Riječ je o vatrogasnom natjecanju koje se svake godine održava u spomen na prerano i tragično preminulog dječaka Marka Piljeka koji je poginuo 2003. godine u prometnoj nesreći.

Iz DVD - a Zabok pohvalili su se kako su njihove ekipe postigle ove rezultate:

djeca muška 1 ekipa koja je osvojila 6. mjesto

djeca muška 2 ekipa koja je osvojila 8. mjesto

a u toj je kategoriji bilo prijavljeno ukupno 19 ekipa. 

 

Nastupile su dvije odrasle ekipe iz DVD-a Zabok i to:

ženska A ekipa koja je osvojila 1. mjesto

muška A ekipa koja je osvojila 2. mjesto.

 

U očekivanju rezultata i proglašenja pobjednika djece i mladeži zajedničko vrijeme se iskoristilo za druženje sa pobratimskih ekipom Prišli Hum prostorijama DVD-a Zabok.

Čestitamo organizatorima DVD-u Pavlovec na odličnoj organizaciji i gostoljubivosti, svim ekipama djece i mladeži, svim vatrogascima i vatrogaskinjama   ali i našim ekipama jer ovakva natjecanju su prigoda da se provjere sposobnost i spremnost vatrogasaca te da se promovira vatrogastvo kao stručna i humanitarna djelatnost, kažu iz DVD - a Zabok.

12. Memorijal Marko Piljek održan je pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije uz supokroviteljstvo Vatrogasne zajednice Grada Zaboka.

Također, iz DVD - a upućuju česttitku učenicima povodom početka nove školske godine:

'Svim učenicima, roditeljima i nastavnicima uspješan početak nove školske godine. Mnogi izazovi koji su pred vama zahtijevat će velik trud i predanost, no ne sumnjamo da ćete ih s lakoćom, kao i dosad, uspješno svladavati. Hvala našoj djeci i mladeži što su kroz svoje ljetne praznike dolazili na susrete te tako pokazali volju i želju u bavljenju ovim humanim i atraktivnim zanimanjem, ali i za nastavljanjem tradicije humanog volonterskog rada u području zaštite i spašavanja ljudi i imovine, ali i aktivnog sudjelovanja u svim društvenim aktivnostima na području grada Zaboka i okolice. (Predsjednik Dvd Zabok Želimir Lež)

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook