Prethodni članak
Sljedeći članak

ODLIČNA VIJEST: 20 dana bez novozaraženih na području KZŽ, ozdravilo još 6 osoba!

Na području Krapinsko – zagorske županije već 20 dana uzastopce nije zabilježena niti jedna novozaražena osoba korona virusom


Na području Krapinsko – zagorske županije već 20 dana uzastopce nije zabilježena niti jedna novozaražena osoba korona virusom. Tijekom proteklih 48 sati ozdravilo je 6 osoba iz Oroslavja. Ukupan broj ozdravljenih osoba je 126, a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom osoba s područja županije iznosi 12. U proteklih 48 sati testirano je 99 uzoraka, svih 99 negativnih na koronavirus. Dosad je testirano ukupno 2509 uzoraka. U kućnoj samoizolaciji trenutno se nalazi 10 osoba. 

U nastavku je i tablica sa statističkim podacima prema jedinicama lokalne samouprave: o broju stanovnika Krapinsko-zagorske županije koji su bili evidentirani kao zaraženi koronavirusom, podatke o broju stanovnika Krapinsko-zagorske županije koji su evidentirani kao ozdravljeni, podatke o broju preminulih te broju aktivnih slučajeva. U statistiku kontinuirano uključujemo i stanovnike Krapinsko-zagorske županije testirane izvan područja naše županije te osobe koje nisu imale pozitivan nalaz na koronavirus, no sukladno uputama, se zbog epidemiološke anmneze i kliničke slike vode kao pozitivne.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook