Prethodni članak
Sljedeći članak

Odličan uspjeh Zlatarbistričkih mažoretkinja na Svjetskom kupu u Zadru

Predstavljale su Hrvatsku u čak pet kategorija te u svakoj stajale na postolju osvojivši dvije zlatne i tri srebrne medalje


Zlatarbistričke mažoretkinje sudjelovale su u nedjelju, 24. listopada na Svjetskom kupu u mažoret plesu u organizaciji Majorette - Sport World federation i Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske. Kroz cjelodnevno natjecanje timovi iz 11 zemalja svijeta otplesali su preko 300 koreografija. Naše Zlatice, uz ostale timove Saveza, predstavljale su Hrvatsku u čak pet kategorija te u svakoj stajale na postolju osvojivši dvije zlatne i tri srebrne medalje.

Najsjajnijim medaljama okitile su se juniorke sa svojom defile pom-pon koreografijom. Zlato su osvojile i seniorke, trenerice Zlatarbistričkih mažoretkinja, Laura Čehulić, Marcela Čehulić i Mirela Horvatić koje su svojom izvedbom osvojile prvo mjesto u velikoj konkurenciji. Srebro su osvojile juniorke u kategorijama mini mix (Borić, Culi, Dlesk, Krivak, Pavlović, Peršun) trio pom-pon (Borić, Dlesk i Krivak) i solo pom-pon (Dlesk).


Trenerice su izuzetno ponosne na sve cure i ostvarene rezultate, no posebno su ponosne na fantastične rezultate i osvojeno drugo mjesto u konkurenciji od čak 15 timova u kategoriji trio pom-pon juniori (Borić, Dlesk, Krivak) te osvojeno drugo mjesto i srebro Lane Dlesk u konkurenciji od čak 17 timova u solo pom-pon kategoriji.
Zlatice zahvaljuju svim roditeljima, prijateljima i podržavateljima na čestitkama te marljivo nastavljaju s pripremama za novu sezonu za koju pripremaju mnogo novosti. Naravno, najviše se raduju što će kao domaćini državnog turnira velikih formacija u travnju sljedeće godine imati priliku ugostiti sve timove Saveza u Zlatar Bistrici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook