Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvedite se večeras: Brojni glazbenici zasvirat će Mikiju u čast


U organizaciji Multimedijalnog centra STUB-KLUB i cafe bara TIN, danas, 3. stodenoga u Donjoj Stubici od 20 sati započinje 12. memorijalni koncert Mikijev štim, u čast poznatog zagorskog gitariste Mikija Knezića koji je čitav život podredio isključivo glazbi, koju je toliko jako volio pa je u svojoj kući vježbao i po nastupima promovirao mnoge mlade glazbene nade i talente zagorskog kraja, ali i u Zagrebu koji se danas pasivno ili aktivno bave glazbom (a pojedini i od nje žive).

Stoga je i ovaj memorijal pokrenut od strane upravo tih njegovih prijatelja i glazbenika. Na ovogodišnjem memorijalu očekuju se i neka poznata imena kao što je Krešo Oremuš, najpoznatiji zagorski glazbenik na usnoj harmonici te Valerija Nikolovska, hrvatska jazz i blues pjevačica koja je između ostalog obilježila i najpoznatije glazbeno razdoblje grupe Mayales te poznatog Blues power banda.

Na Štimu će zasvirati i neka imena koja se nisu dulje vrijeme pojavljivala u javnosti te pojedini stari Mikijevi prijatelji i poznanici koji su u kasnijoj dobi uzeli instrumente i otkrili neke svoje glazbene talente. 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook