Prethodni članak
Sljedeći članak

OBILJEŽEN DAN POLICIJE: PAVIĆ: 'Budimo i dalje odgovorni, profesionalni i savjesni'

Danas, 28. rujna, povodom obilježavanja Dana policije i blagdana Svetog Mihovila, načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Robert Pavić je sa najbližim suradnicima položio vijenac i zapalio svijeće ispred spomenika poginulim policajcima Policijske uprave krapinsko-zagorske u nazočnosti djelatnika naše policijske uprave


Danas, 28. rujna, povodom obilježavanja Dana policije i blagdana Svetog Mihovila, načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Robert Pavić je sa najbližim suradnicima položio vijenac i zapalio svijeće ispred spomenika poginulim policajcima Policijske uprave krapinsko-zagorske u nazočnosti djelatnika naše policijske uprave.

Svijeće su zapalili i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata sa područja naše županije.
U spomen na poginule policajce naše Policijske uprave i sve stradale u Domovinskom ratu molitvu je predvodio kapelan policijske kapelanije Svetog Nikole biskupa don. Ivan Grinišin.

 

Zbog trenutnih epidemioloških uvjeta ove godine nisu upriličena sportska događanja djelatnika Policijske uprave krapinsko-zagorske koja su se održavala do sada svake godine, a tradicionalno je povodom Dana policije, ove godine 12. rujna, provedena akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji naše policijske uprave i Gradskog društva crvenog križa Zabok 12. rujna. U akciji je krv darovalo 56 darivatelja, a svakako trebamo istaknuti kako je djelatnik naše policijske uprave Zdravko Kralj krv darovao 103. put.

- Ova je godina, zbog krizne situacije izazvane virusom COVID-19, pred svim zaposlenicima naše policijske uprave bila je izazovna, suočili su se s nizom novih situacija i oni su uz druge nadležne službe bili u prvim redovima kako bi svojim radom dali doprinos na očuvanju zdravlja svih građana, ali istovremeno su svojim hrabrim, odlučnim i nesebičnim postupanjem u svakodnevnom poslu na terenu postigli odlične rezultate pa je naša Policijska uprava i Krapinsko-zagorska županija i dalje najsigurniji u Republici Hrvatskoj - rekli su iz Policijske uprave Krapinsko-zagorske.

 

 

 

Proslava Dana policije je uvijek prilika kako bi se pohvalio nesebičan i hrabar i profesionalan rad policijskih službenika i svih zaposlenih koji ulažu izniman napor i kroz savjesno, odgovorno i profesionalno postupanje pridonose dobrim rezultatima u radu što utječe na jačanje povjerenja građana u policiju i ostvarenju planiranih ciljeva.

Načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Robert Pavić, čestitajući Dan policije, uputio je čestitku:

Poštovane kolegice i kolege policijski službenici,
državni službenici i namještenici Policijske uprave krapinsko-zagorske,

čestitam vam i zahvaljujem na predanosti i ustrajnosti u obavljanju svakodnevnih poslova, ali i izvanrednih tijekom pandemije koronavirusa i suočavanju s izazovima koje donosi policijski poziv.

Smatram da ste potvrdili da je policija temelj sigurnosti i ponosan sam na sve ostvarene rezultate koje smo zajedničkim snagama realizirali i tako pridonijeli uspješnosti rada naše policijske uprave.

Budimo i dalje odgovorni, profesionalni i savjesni, budimo dosljedni i ustrajni u provođenju zakona i svojim ponašanjem doprinosimo povjerenju građana u policiju.

Želim vam još puno uspjeha u profesionalnom radu i zadovoljstva u privatnom životu.

Čestitam vam Dan policije i neka vas čuva naš zaštitnik Sveti Mihovil !

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook