Prethodni članak
Sljedeći članak

O važnoj temi korištenja reciklažnog dvorišta, ali i pravilnog odlaganja otpada govorilo se u Mariji Bistrici

O vrlo važnoj temi korištenja reciklažnog dvorišta, ali i pravilnog odlaganja otpada govorila je Renata Pavlina iz tvrtke ECO CONSULTING d.o.o.


Na području Reciklažnog dvorišta Marija Bistrica na adresi Tugonica 183, u petak je održana radionica o održivom gospodarenju otpadom, a sve su sklopu Projekta „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Marija Bistrica“.

O vrlo važnoj temi korištenja reciklažnog dvorišta, ali i pravilnog odlaganja otpada govorila je Renata Pavlina iz tvrtke ECO CONSULTING d.o.o. Projekt „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Marija Bistrica“ prijavljen je i odobren za sufinanciranje u okviru Javnoga poziva za dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava “Građenje reciklažnih dvorišta”, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Vrijednost projekta je 4,5 mil. kuna, a iz spomenutog programa osigurano je 3,4 mil. kuna. Reciklažno dvorište Općine Marija Bistrica radi petkom od 14 do 18 i subotom od 8 do 12 sati, a mogu ga besplatno koristiti mještani(fizičke osobe) Općine Marija Bistrica, kao i oni koji na području Općine imaju nekretnine i plaćaju redoviti odvoz otpada.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook