Prethodni članak
Sljedeći članak

[NOVI USPJEH KUGLAČKOG KLUBA ZABOK] Aurelija Gustović i Ema Majstorović državne prvakinje

Na kuglani Pongračevo u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u kuglanje za kadetkinje (U-14) u disciplini tandem, a u Čakovcu za kadete (U-14)


Novi uspjeh za zabočku školu kuglanja i Kuglački klub Zabok postigle su Aurelija Gustović i Ema Majstorović. Njih dvije okitile su se naslovom državnih prvakinja u kadetskoj konkurenciji u kuglačkoj disciplini tandem. Svoj veliki dan Aurelija i Ema najavile su već u kvalifkacijama gdje su bile prve s 245 oborenih čunjeva. U četvrtfinalu su savladale ŽKK Varaždin 2 (Marta Murić/Nika Milanović) s 2:0, potom tandem Admirala (Ana Kovačević/Anđela Štajnkler) s 2:1, a finalu tandem Endi-Tekstilca (Mia Amber Berić/Karla Jančić) s također 2:1.

Zabočkom slavlju pridružili su se i kadeti Karlo Mikulec i Bruno Tomek) koji su na kuglani SRC Mladost u Čakovcu osvojili treće mjesto u tandemu. U kvalifkacijama su bili tek sedmi s 224 oborena čunja, da bi u četvrtfinalu s 2:0 savladali tandem Obrtni PŽ 2 (Gabriel Šunjo/Dino Prnjavorac). U polufinalu ih je zaustavio tandem Grmoščica 1 (Emanuel Balija/Roko Grgac) rezultatom 2:0. Prvaci Hrvatske su kuglači Željezničar Čk1, Konrad Vikert i Leon Igrec koji su s 2:1 pobijedili tandem Grmšoščica 1 (Balija/Grgac).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook