Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi pokolj kod Beograda. Ubio 8, ranio 13 ljudi. Među žrtvama i djeca


U pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu kod Beograda ubijeno je najmanje osam, a ranjeno je trinaest ljudi. Telegraf neslužbeno doznaje da su među ranjenima i djeca.

Nažalost, prve i neslužbene informacije o broju mrtvih i ranjenih stalno se mijenjaju i, nažalost, svaki put brojke su sve veće

Prve informacije bile su da je ubijen jedan policajaca i njegova sestra, dok je drugi policajac ranjen, no, kako prenose mediji, nažalost, i taj drugi policajac na kraju je podlegao ozljedama.

Mladić koji je pucao ima 21 godinu. Prema neslužbenim informacijama s terena koje prenose srpski mediji, sve je krenulo na školskom dvorištu u selu kod Mladenovca.

Najprije je izbila svađa, nakon čega je osumnjičeni Uroš B. otišao kod kuće po pušku i krenuo pucati. On je pobjegao u Mercedesu nakon što je ispalio hice iz vozila u pokretu iz automatske puške, a u bijegu je na nekoliko lokacija navodno ponovo pucao te ranio još ljudi, neslužbeno doznaju srpski mediji.

Prema posljednjim, također neslužbenim informacijama, napadača je policija opkolila u naselju Dubona kod Mladenovaca, gdje je otvorio vatru i prema policiji.

Jezivo je u centru Dubone. Kroz mrklu noć samo se čuju jauci rodbine ubijenih i sve više ljudi izlazi iz kuća, probuđeni kaosom, javio je Blic.

Sve više policije stiže u potjeri za bjeguncem. Blokirane su prometnice. O Urošu B. govore u selu da je bio pomalo čudan, ali da nitko nije obraćao previše pažnje na to.

Pročitajte još

Vijesti 05.05.2023. u 01:49

FOTO: Ovo je monstrum iz Srbije. Ubio je večeras najmanje osam ljudi

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook