Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi detalji zločina – sin ubio majku

Sve odgovore na pitanja o motivu i okolnostima ubojstva trebala bi dati policijska istraga


Noćas je u zagrebačkom naselju Špansko pronađeno tijelo žene, a policija je dolaskom na mjesto događaja utvrdila da se radi o nasilnoj smrti, odnosno o ubojstvu. Ubijena je 70-godišnjakinja, a policija, sumnja na to da ju je ubio 28-godišnji sin, doznaje indeks.hr.

"U neutvrđeno vrijeme (saznanje 6. lipnja) na području Susedgrada u stanu, prema dosad prikupljenim informacijama, 28-godišnjak je na za sada neutvrđen način usmrtio 70-godišnju članicu obitelji. Osumnjičeni muškarac je uhićen i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Očevid je u tijeku", izvijestili su danas iz zagrebačke policije.

Prema neslužbenim informacijama, žena je izbodena i na tijelu je imala više ubodnih rana.

Nagađa se da je sin majku s kojom je živio u istom stanu ubio u stanju rastrojstva, a navodno je početkom ove godine već bio hospitaliziran zbog psihičkih problema.

Neslužbeno se može čuti da su susjedi imali određenih problema s njim te da je u nekoliko navrata zbog toga intervenirala policija, no zasad iz policije nema informacija o tome je li ranije bilo postupanja prema 28-godišnjaku i je li prijavljivan.

Sve odgovore na pitanja o motivu i okolnostima ubojstva trebala bi dati policijska istraga, piše indeks.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook