Prethodni članak
Sljedeći članak

NOVE AKTIVNOSTI ZA ŠKOLARCE: U Osnovnoj školi Side Košutić u Radoboju postavljena stijena za penjanje

Projektom se financirala izrada i postavljanje stijene za penjanje u Sportskoj dvorani u Radoboju te se angažirao instruktor penjanja koji je educirao učiteljski kadar i djecu o pravilnom provođenju sportskog penjanja


Udruga Društvo Naša djeca Radoboj u partnerstvu s Osnovnom školom Side Košutić Radoboj uspješno je realizirala projekt „Razvijaj se i rasti, penji se do vrha!“ Projekt ove udruge odobren je krajem listopada 2019. godine za sufinanciranje od strane vladine Zaklade Hrvatska za djecu u maksimalnom iznosu od 100.000,00 kuna, a sveukupna vrijednost projektnih aktivnosti iznosi 199.317,20 kuna.

 

Projektom se financirala izrada i postavljanje stijene za penjanje u Sportskoj dvorani u Radoboju te se angažirao instruktor penjanja koji je educirao učiteljski kadar i djecu o pravilnom provođenju sportskog penjanja. Aktivnosti edukacije održale su se tijekom ove godine u ukupnom trajanju od 15 sati, a završile su s 21. listopadom. Provedene aktivnosti tijekom rujna i listopada odvijale su se u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

 

Realizacijom ovog projekta djeci se pruža novi sadržaj i nove aktivnosti unutar sporta i rekreacije te će se ujedno i popularizirati sportsko penjanje u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima. Svrha je ovog projekta briga o djeci i mladima te o njihovom zdravlju koje će ostvariti novim sportskim sadržajem, penjanjem, unutar kojeg će djeca steći znanja, vještine, tehnike, te na kraju i dobru sportsku zabavu.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook