Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova predsjednica loborskog KUD – a je Sabina Hubak

Na izbornoj i izvještajnoj skupštini KUD-a Lobor izabrano je novo vodstvo Društva


Na izbornoj i izvještajnoj skupštini KUD-a Lobor izabrano je novo vodstvo Društva. Nova predsjednica Sabina Hubak zahvalila je na povjerenju i rekla da očekuje ugodnu suradnju dok su dosadašnja predsjednica Suzana Matejaš i blagajnica Sandra Đurinec svim su članovima zahvalile na suradnji te poželjele sreću u budućem radu. Za zamjenicu predsjednice izabrana je Nikol Kostanjevečki, za tajnicu Ana Rihtarić i za blagajnika Ivan Rihtarić, a uz njih u novom su upravnom odboru KUD-a Marija Rihtarić, Katarina Plancutić i Andreja Cvetko. Sud časti čine Suzana Matejaš, Karlo Hendija i Igor Krajnik, a nadzorni odbor Sandra Đurinec, Verica Bolfek i Jurica Plašć.

Na skupštini su usvojena izviješća za 2021. i planovi za ovu godinu te su jednoglasno izglasane sve odluke i promjene Statuta. U slobodnoj riječi Nikol Kostanjevečki obratila se svim okupljenima i zahvalila na dosadašnjoj suradnji te na ukazanom povjerenju za još jedan mandat te u ime svih članova KUD-a dosadašnjoj predsjednici Matejaš i blagajnici Sandri Đurinec uručila prigodne darove kao znak pažnje za dosadašnji predani i nesebični rad. Okupljenima se obratila i Verica Bolfek, članica Nadzornog odbora, i pohvalila KUD kao jedan od rijetkih koji je uspio održati nastupe, vlastitu manifestaciju te pohvalila izvanredan angažman i rad na društvenim mrežama. Dubravka Soić Horvat u ime dramske sekcije najavila je pisanje nove predstave te se nada da će uvjeti za izvedbu ipak biti bolji nego što su bili do sada.

U ime Općine Lobor te u svoje osobno ime kao članice KUD-a obratila se i načelnica Ljubica Jembrih koja je dosadašnjem vodstvu zahvalila na ugodnoj suradnji. Naglasila je da je Općina uvijek bila tu što se tiče pomoći bilo koje vrste, ali i financijskog karaktera. KUD Lobor je, kao i sve ostale udruge, vrijedan kotačić koji Lobor tjera naprijed, a rad u ovim izazovnim vremenima je za svaku pohvalu. Raduje se suradnji s novom predsjednicom te vodstvom KUD-a. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook