Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova nesreća na spornoj dionici Sveti Križ Začretje – Lepajci


Kako je na svom Facebook profilu objavila organizatorica prosvjeda o kojem smo pisali ovdje, na dionici spojne ceste D1 Sv. Križ Začretje – Lepajci, malo prije se dogodila još jedna nesreća, druga u smao 14 dana otkako je puštena u promet dionica.

Podsjetimo prva, o kojoj smo pisali ovdje  dogodila se na križanju sa ulicom M. J. Zagorke, gdje je organiziran i prosvjed, a ova sad se dogodila na križanju sa Ulicom Matije Gupca, a to je također kritična točka na koju su upozoravali prosvjednici, na južnom ulazu u Sveti Križ Začretje.

''Točno prije 14 dana puštena je u promet dionica spojene ceste D1 Sv. Križ Začretje - Lepajci. Upravo sad druga nesreća na toj dionici, a na križanju s Ulicom Matije Gupca. Koliko još nesreća mora biti zbog nelogičnosti postupaka Hrvatskih cesta?'' – pita se Belanović na svom Facebooku i ponovno poziva na potpisivanje peticije.

''Potaknimo ih da zatvore cestu dok ne promijene ono što trebaju.'' – kaže Belanović.

I na Facebook profilu Policija zaustavlja KZŽ objavljena je fotografija s mjesta nesreće uz navod da su u njoj sudjelovala tri automobila.

Objavu prate i komentari, koji su različiti i jasno je da se na ovoj temi stvaraju potpuno suprotni i oprečni stavovi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook