Prethodni članak
Sljedeći članak

Nove načelnice: Vesna Mikulec u Zlatar Bistrici, Gordana Jureković u Krapinskim Toplicama i Anita Krok u Konjščini

Kraljevec na Sutli ide i u treći krug izbora, Petrovsko je dobilo novog načelnika, a u ostalim općina sve je ostalo po starom


Stanovnici općine Bedekovčina u drugom krugu između dosadašnjeg načelnika Darka Bana, kandidata SDP-a i HSU-a i Željka Odaka (HDZ-HNS-Reformisti-SU-HSLS) odabrali i dalje se povjerenje dali Darku Banu

U Gornjoj Stubici gdje se biralo između dosadašnjeg načelnika Jasmina Krizmanića (HNS i Reformisti) njegovo zamjenika Vladimira Škvorca (SDP-HSU) izjasnili su se da će im sljedeće četiri godine načelnik biti Jasmin Krizmanić.

U Humu na Sutli nezavisni Zvonko Jutriša prema glasovima birača  pobijedio je Marija Antonića (HDZ).

U drugom krugu u Kraljevcu na Sutli nije još uvijek razriješena situacija već se ide u treći krug. Natjecala su se tri kandidata: Blanka Stipčić Berić (SDP), Dražen Jambrešić (HDZ) nezavisna Danijela Pongrac, a u treći krug idu Blanka Stipčić Berić (SDP) i nezavisna Danijela Pongrac.

Građani Petrovskog odabrali su Stjepana Krkleca (HDZ-DHSS) koji je u drugi krug išao s Monikom Poslončec (SDP-HSS)

U Stubičkim Toplicama nezavisni Josip Beljak dobio je više glasova od Sabine Frgec (SDP) i tako ostao načelnikom.

Zlatar Bistrica je odlučila da načelnik više neće biti Žarko Miholić (SDP-HSS-HSU) već su u drugom krugu izbora povjerenje dali  nezavisnoj Vesni Mikulec.


U Krapinskim Toplicama Gordana Jureković (SDP-HSU) u drugom krugu je dobila više glasova od Zvonka Očića (HDZ).


U Konjščini apovjerenje nije ponvno dano Mirku Krznaru (HDZ, DHSS, SU) iveć Aniti Krok (SDP, HSU) koja je tako postala nova načelnica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook